Bij Act2Connect draait alles om ‘doen en verbinden’, zo leg je meer contacten dan tijdens andere netwerkbijeenkomsten en ontmoet  je deelnemers die je anders niet zo snel zou ontmoeten. Met een groep van maximaal 50 mensen word je door middel van korte blokken theorie rondom het thema netwerken aan het denken gezet. Daarna ga je in een groep met voor jou onbekende ondernemers aan de slag met de opgedane kennis. Met Act2Connect neem je deel aan een aantal rondes en steeds met andere ondernemers. Zo ontmoet je dus direct veel nieuwe ondernemers! Deze contacten vormen de basis voor nieuwe relaties die  vervolgens kunnen uitgroeien tot prospects, klanten, leveranciers, informatiebronnen, medeleden voor netwerkgroepen of nog leuker en interessanter: aanbevelingenpartners. Kortom een middag om in beweging te komen!

Je gaat naar huis met:

  • Nieuwe kennis
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20190920_115644-1024x576.jpg
  • Nieuwe relaties
  • En een mooi alternatief voor je visitekaartje

Act2Connect is doen, daarom word je direct na je aanmelding aan het werk gezet en vragen we je een vragenlijst te beantwoorden.

De vragenlijst daagt je uit om anders naar jezelf en je business te kijken. Op deze manier verzamelen we informatie over jou en je onderneming die belangrijk is om een optimaal rendement uit deze middag te halen en voor een alternatief van je visitekaartje.

Een van de vragen gaat over een beschrijving van je droomklanten. Wanneer we deze weten van jou en de andere deelnemers, kunnen we heel gericht groepen indelen. Deze indeling leidt tot relaties die zeer waardevol kunnen worden, de zogeheten aanbevelingenpartners.