In het voorjaar van 2019 ben ik Act2Connect gestart. Tijdens mijn werk als verkoper heb ik geleerd hoe belangrijk netwerken is. Niet alleen om nieuwe klanten binnen te halen of om goede leveranciers te vinden. Ook om ondernemers te ontmoeten waar je mee kunt sparren en relaties op te bouwen die je met raad en daad bij kunnen staan. Het leggen van de juiste relaties is van essentieel belang om je als ondernemer te ontwikkelen en je onderneming verder te laten groeien.

De laatste jaren heb ik trainingen gevolgd en veel praktijk ervaring opgedaan op het gebied van netwerken. Wat mij vooral opviel is dat het zetten van de eerste stap om nieuwe mensen aan te spreken voor veel mensen een grote drempel is. Act2Connect verzorgt een unieke netwerkbijeenkomst waar je veel mensen op een actieve manier leert kennen.

Ik weet dat dit nog maar het begin is , want alleen mensen leren kennen is niet voldoende, je moet elkaar “leuk vinden” dan komt vertrouwen en als laatste ontstaat er een vruchtbare netwerkrelatie

Zo heb ik in de loop van de jaren veel langdurige relaties mogen opbouwen. Relaties die mij dat hebben gegeven wat nodig is om mij als ondernemer verder te ontwikkelen en daarmee mijn  onderneming te laten groeien.

Met Act2Connect kan ik jou verder helpen met het opbouwen van jouw netwerk!

Wil je meer weten? Neem contact met mij op. 06 – 42 32 8664

Nanno Busker